kamil75 napisał:
dlaczego tylko znacie kolory czarne i biale?
grubas i kosci?
modelki na wybiegach sa dla mnie wieszakami i mnie nie pociagaja
ale kobieta 165 cm i 62 kg jest juz teoche za gruba i nikt mi nie powie ze nie po ona sama to widzi po udach i pupie.
jest duza roznica miedzy grubasem a +, - 4 kg gzde nie wiadac tak roznicy
np 165cm +- 3 cm to polowa kobiet i jak taka wazy 70kg to jest juz puszysta i wiekszosci sie taka nie podoba( jej samej raczej tez)
ALE TO NIE OZNACZA ZE JEST BRZYDKA I NIE MA WZIECIA!!!!
z drugiej strony 165cm i 52 kg to juz za malo
kobieta bez wypuklej pupki jest malo ciekawa i wyglada brzydko mowie o wypuklosci a nie szerokosci
jednemu sie podoba to a 2 tamto
mowimy o ocenie foty w bikini a nie czy jest dobrym czlowiekiem czy ma technike itd.
Nie zgodzie sie twoimi obliczeniami.
Bo kobieta o wzroscie 168cm i wadze 78kg ( w tym 45 kg miesni ) uprawiajaca sport nie jest ani troche gruba.
Chyba ze ty mowisz o lejdis lezacych na kanapie.
dlaczego tylko znacie kolory czarne i biale?
grubas i kosci?
modelki na wybiegach sa dla mnie wieszakami i mnie nie pociagaja
ale kobieta 165 cm i 62 kg jest juz teoche za gruba i nikt mi nie powie ze nie po ona sama to widzi po udach i pupie.
jest duza roznica miedzy grubasem a +, - 4 kg gzde nie wiadac tak roznicy
np 165cm +- 3 cm to polowa kobiet i jak taka wazy 70kg to jest juz puszysta i wiekszosci sie taka nie podoba( jej samej raczej tez)
ALE TO NIE OZNACZA ZE JEST BRZYDKA I NIE MA WZIECIA!!!!
z drugiej strony 165cm i 52 kg to juz za malo
kobieta bez wypuklej pupki jest malo ciekawa i wyglada brzydko mowie o wypuklosci a nie szerokosci

jednemu sie podoba to a 2 tamto
mowimy o ocenie foty w bikini a nie czy jest dobrym czlowiekiem czy ma technike itd.
Nie zgodzie sie twoimi obliczeniami.
Bo kobieta o wzroscie 168cm i wadze 78kg ( w tym 45 kg miesni ) uprawiajaca sport nie jest ani troche gruba.
Chyba ze ty mowisz o lejdis lezacych na kanapie.